30.12.2010

TaKiP

Aynı harflerle farlı cümleler....

-Şimdi üstü kapalı mı söylemek lazım yoksa; kaleciyle karşı karşıya kalmış bir futbolcunun net bir gol şutu yapacağı gibi direk mi söylemek lazım?

-Koşturarak sarılmak mı lazım yoksa; sarılırken tadını çıkarmak için başını göğsüme sıkı sıkı mı dayamak lazım?

-Sarılarak mı uyumak lazım soru işareti kıvamında yoksa; göğsüne başını koyarak mı uyumak lazım?

-Konuşurken dinlediğini belli mi etmek lazım ufaktan araya girerek yoksa; beklemek mi lazım tüm konuşmanın bitmesi ve sana sıra gelmesi için?

-Ne kadar aç olursan ol beklemek mi lazım beraber çorbaya kaşığı atmak için yoksa; onun yemesini izleyerek keyif mi almak lazım, gelecek yemeğinizin hayalinden?

-Onun okuduklarınından keyif mi almak lazım yoksa; onu okurken imrenerek izlemek mi lazım?

-ALdığın her nefeste aklına gelmesi mi güzel onun adının yoksa; zaten ona anmak mı her nefeste?

-Takip etmek mi güzel onu yoksa; onun seni takip etmesini bilmek mi güzel olan aslına bakarsak?

-Beraberken el ele tüm gün gezinmek mi güzel olan yoksa; zaten beraberken el ele gezineceginizi bimek mi elleriniz terden sırılsıklam bile olsa?

-Gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demek mi güzel yoksa; göz göze geldiğinizde küçük tebessümlerde aslında birbirinize seni seviyorum dediğinizi bilmek ml?

-Beklemek mi güzel acaba kavuşmak için tren ışığını yoksa; gelmek mi güzel kavuşmak için bir adım daha?

-Duymak mı güzel anonslardan gara giren trenin ticari ismini yoksa; duyduğunda oh be demek mi onu göreceğinizi bildiğinizden?

-Beraber izlemek mi güzel olan beklediğiniz bir programı, diziyi, filmi, yoksa; bunları beklemek mi beraber izlemek için?

Aslına bakarsan burda bahsetmediğim bir çok maddenin takibinin yaptıldığını-bizzat ben tarafından- gönül rahatlığıyla söyleyebilirim...

bunların hepsini tam olarak doğru kabul ediyorum ve maddelerin yoksadan öncesi ve sonrası olarak ayrılmasının hiçbir anlam kaymasına neden olmadığını da canı gönülden noter huzurunda beyan edebilirim:))

1 yorum:

  1. Aslında başta hepsine tek tek cevap vermek istemiştim ama aslında her iki kısma da güzel şeyler yazdığın için.. sanki her ikisini de seçme çabası içinde olduğumu anladım. Seninle yaptığım hr şeyin öncesi sonrası var.. seninle yaptığım her şeyin tadına doyulmaz bir keyfi var. bittiğinde başımı göğsüne yaslayacak olmanın verdiği huzur ve emin duygularla tartışıyorum bazen seninle.. bana verdiğin güven sayesinde.. dahasını yazmak istiyorum.. yazıcam da ama buraya değil.. belki kendi bloguma belki deftere belki maille.. hayatım ...

    YanıtlaSil

cem ben. arada sırada karalıyorum sadece.